25 січня 2018 року відбулось пленарне засідання чергової сесії Теплодарської міської ради сьомого скликання. На розгляд депутатів було винесено 29 питань.

Перед початком пленарного засідання голова Теплодарської міської ради Жовнір Михайло Васильович традиційно привітав колег по депутатському корпусу, які відсвяткували свої дні народження у міжсесійний період. На цей раз до трибуни за привітаннями вийшли: Мещеряков Мирослав Іванович, Жовнір Наталля Володимирівна, Пахолюк Тетяна Петрівна.

Першим питанням, представленим депутатам на розгляд, був проект рішення про внесення змін до Регламенту роботи Теплодарської міської ради VII. З даною пропозицією виступив секретар міської ради Бігунов Михайло Михайлович. Деякі зміни до Регламенту викликали жваву дискусію, а саме хто має право проводити аудіо-, фото-, та відеозйомку під час пленарного засідання. В результаті обговорень, висвітлення діяльності Теплодарської міської ради дозволено тільки акредитованим засобам масової інформації, інші зміни були прийняті з поправками депутатів.

Далі депутатами підтримані рішення про проведення звітів депутатів Теплодарської міської ради перед виборцями до 10 квітня, про хід виконання рішень Теплодарської міської ради за ІІ півріччя 2017 року, контроль за якими покладений на постійні депутатські комісії та про виконання плану роботи Теплодарської міської ради за ІІ півріччя 2017 року, затверджені розпорядження міського голови та рішення виконавчого комітету, прийняті у міжсесійний період.

Депутати погодили розподіл вільних залишків на об’єкти комунальної власності та зміни до бюджету міста Теплодар на 2018 рік.

Наступними рішеннями були затверджені програми по локалізації та ліквідації амброзії, про регулювання чисельності безпритульних тварин, та про розвиток конкурентоспроможності малого та середнього підприємництва у м.Теплодар.

Ще одне рішення, яке було винесене на затвердження депутатів, а саме «Про затвердження містобудівної документації», пов’язаної з будівництвом в місті Теплодар котельної на альтернативному паливі, теж викликало неоднозначну позицію депутатів. Мещеряков М.І., Бєланов С.В., Яровий М.М. виступили проти даного проекту, Костроміна А.В. утрималась, але більшістю голосів (15- за) рішення підтримано.

Наступний проект теж розділив думки наших депутатів. Проектом передбачалось внести зміни в перелік об’єктів комунальної власності, які підлягають приватизації, а саме виключити з переліку цих об’єктів ті, які можуть бути пов’язані з  проектом приватно-державного партнерства, що дасть можливість збільшити майнову часку в даному проекті Теплодарської міської ради (перелік підтримано) та ввести до переліку об’єктів, які підлягають приватизації “Нежитлові приміщення на 1-му поверсі Службово-побутового корпусу загальною площею 317 м², за адресою: 65490, м. Теплодар, вул. Комунальна, 1”, саме даний пункт рішення не набрав необхідної кількості депутатських голосів.

Далі були пакетні питання, які стосувались земельних відносин громадян міста. Всі рішення були підтримані, окрім одного «Про надання дозволу гр.Грабовецькій О.В., яка є членом СТ «Радуга» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  площею 0,0308га у власність.

З результатами поіменного голосування можна ознайомитись за посиланням

Засідання тридцять п’ятої  сесії Теплодарської міської ради сьомого скликання, 25.01.2018

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.