22 січня 2018 року в приміщенні зали засідань виконавчого комітету Теплодарської міської ради відбулось урочисте святкування Дня Соборності України. Всіх присутніх привітав міський голова Михайло Васильович Жовнір, який в своєму виступі наголосив на тому, що ми є єдині і повинні пам’ятати це, тільки разом ми зможемо зробити наше місто і нашу країну розвиненими та процвітаючими.

Ніхто й ніколи вже не зможе підірвати нашу єдність. З соборністю в думці, з єдиною Україною в серці ми всі разом назавжди будемо єдиною українською політичною нацією, в складі якої рівною мірою комфортно почуватимуться всі етноси.

Соборність України – це святий і неперехідний символ єднання нації. У нас одна країна і єдиним є прагнення зробити наші міста та села, їх мешканців щасливими та заможними. Адже всіх нас згуртовує в єдиний народ наша Батьківщина – незалежна Україна.

Талановиті вихованці творчих колективів м.Теплодар, виступи яких яскраво відобразили красу української мови, привітали всіх присутніх.

В заході прийняли участь працівники виконавчого комітету, депутати Теплодарської міської ради, керівники установ та мешканці міста, які щирими оплесками вітали зірочок Теплодару.

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.