Щодо подання роботодавцями звітів до служби зайнятості  

Шановні роботодавці Одещини!

 Державна служба зайнятості нагадує Вам, що згідно із Законом України «Про зайнятість населення» роботодавці зобов’язані подавати державній службі зайнятості інформацію про:

– попит на робочу силу  (наявні вакансії) – форма № 3-ПН, яка затверджена Наказом Мінсоцполітики України від 31.05.2013 № 316. Інформація про вакансії подається до будь – якого зручно розташованого для Вас центру зайнятості;

– заплановане  масове вивільнення працівників у зв’язку із змінами в організації виробництва і праці –  форма № 4-ПН, яка затверджена Наказом Мінсоцполітики України від 31.05.2013 № 317. Інформація щодо запланованого масового вивільнення працівників у зв’язку із змінами в організації виробництва і праці подається за місцем реєстрації підприємства як платника єдиного внеску.

Своєчасне подання інформації про заплановане масове вивільнення працівників надасть Вам можливість оперативно врегулювати питання щодо працевлаштування робітників, які вивільняються.

Неподання або порушення встановленого порядку подання інформації про заплановане вивільнення працівників тягне за собою штраф у чотирикратному розмірі мінімальної заробітної плати, встановленої на момент виявлення порушення.

При зверненні до державної служби зайнятості Ви отримаєте:

  • консультаційні, юридичні та інформаційні послуги з питань ринку праці;
  • зразки бланків для подання інформації про вакансії та про заплановане масове вивільнення працівників;
  • можливість ознайомитися з найбільшою в Україні базою резюме шукачів роботи.

 

Якщо Вас зацікавила інша інформація щодо застосування законодавства про зайнятість населення, телефонуйте до МЦЗ м.Теплодар тел. 736-01-48                                                         

 

 

З повагою, Міський центр зайнятості м.Теплодар

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.