26 грудня 2017 року відбулась щомісячна апаратна нарада при міському голові. На нараді присутні всі керівники комунальних підприємств, установ, організацій міста Теплодар та начальники відділів виконавчого комітету Теплодарської міської ради.

Нараду розпочав міський голова Жовнір Михайло Васильович з підведення підсумків минаючого року, та надав слово представнику Біляївського ВП ГУ НПУ в Одеській області для доповіді про стан криміногенної обстановки в нашому місті. Зі слів капітана поліції Олійника Романа Григоровича, ситуація в місті стабільна, робота, направлена на зменшення рівня злочинності, ведеться, відпрацьовується законність роботи центрів «Національна лотерея».

Головний лікар Теплодарської міської лікарні, Чуйко Олександр Миколайович разом з начальником управління освіти, культури та спорту Золотоносом Олександром Олександровичем, повідомив присутнім, що в місті зафіксовано 2 випадки захворюваності на кір серед дітей. Проводяться всі необхідні заходи для уникнення поширення захворюваності в нашому місті, а саме, зупинені заняття в навчальних закладах міста, заборонено проведення дитячих новорічних свят та інших заходів. А також закликав провести щеплення нещепленим дітям.   

Панасюк Олег Юрійович, виконуючий обов’язки першого заступника міського голови, розповів про стан житлово-комунального господарства міста, проходження опалювального сезону та його складнощі, звернув увагу ТОВ ЖЕСП «Наше місто» на необхідності активізації робіт, пов’язаних з освітленням міста, та перевірки, за необхідності поновлення запасів піску для посипання вулиць під час ожеледиці.

Калашніков С.В., директор МКП «Теплодарводоканал», повідомив, що стан розрахунків за послуги водопостачання і водовідведення складає 87%, отриманих коштів не вистачає, тому підприємство потребує підтримки з боку Теплодарської міської ради.

Стан розрахунків за послуги теплопостачання за листопад 2017 року складають 74%, повідомила директор КП «Одеська ТЕЦ-2» Черевко Н.Б., та звернулась до мешканців міста з проханням активізувати оплату за отримані послуги теплопостачання, оскільки несплата НАК Нафтогаз України за спожитий газ призведе до відключення газу та зупинки роботи котельної. 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.