8 грудня 2017 року в актовій залі виконавчого комітету Теплодарської міської ради відбулося свято Дня місцевого самоврядування в Україні.

На урочистій частині заходу всіх працівників виконавчого комітету Теплодарської міської ради, депутатів та ветеранів органів місцевого самоврядування привітав міський голова Жовнір М.В. і нагородив найкращих працівників грамотою міською голови, а всі ветерани  органів місцевого самоврядування були нагороджені книгами про наше місто. На святі був присутній депутат обласної ради – Губернік А.О., який привітав всіх присутніх і нагородив грамотами обласної ради та цінним подарунком кращих працівників органів місцевого самоврядування.

На всіх чекав святковий концерт, на якому виступили солісти та ансамблі нашого міста, а також гості з м. Одеса, студенти та випускники університету ім. Ушинського, які виконували пісні в таких стилях, як : jazz, академічний спів (соло та дует),  народний та естрадний. Всім виступаючим  міський голова подарував символічні подарунки з атрибутикою нашого міста.

                                                                                                                  Відділ культури

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.