27 листопада 2017 року о 09.00 в кабінеті міського голови відбулось чергове засідання виконавчого комітету Теплодарської міської ради. На розгляд засідання виконавчого комітету за порядком денним винесено п’ятнадцять питань.  

Першим блоком питань, які були винесені на затвердження членів виконкому, були проекти рішень про затвердження штатних розписів по освітнім закладам, закладам культури та спорту нашого міста. Доповідав виконуючий обов’язки міського голови Золотонос Олександр Олександрович.

Відповідно до поданих проектів в деяких закладах пропонується провести оптимізацію та скорочення штату, а саме, в міському будинку культури запропоновано скоротити три штатні одиниці, в будинку дитячої та юнацької творчості – три штатні одиниці. Дані проекти викликали жваву дискусію серед членів виконавчого комітету, були і зауваження, і пропозиції. Після тривалих обговорень рішення були прийняті.

Другим блоком питань, винесеним на розгляд і затвердження виконавчого комітету, були проекти рішень, направлені на майновий та правовий захист дітей. Доповідачем виступила Гріщук Наталля Миколаївна, начальник служби у справах дітей.

Далі, членами виконавчого комітету Теплодарської міської ради були надані Одеській общині «Якутський дім» містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки для будівництва 7-ми поверхових будинків №№89, 89-а, з вбудовано-прибудованими приміщеннями загального призначення на існуючих фундаментах, розглянуте питання взяття на квартирний облік та затверджена кошторисна частина проектної документації за робочим проектом, а саме збільшена вартість капітального ремонту водопроводу по вул.Енергетиків, у зв’язку зі збільшенням необхідної довжини труби, а також затверджені кошти на капітальний ремонт вуличного освітлення, а саме, встановлення додаткового освітлення.   

Всі рішення були підтримані та прийняті членами виконавчого комітету Теплодарської міської ради.

Засідання виконавчого комітету Теплодарської міської ради 27.11.17р.

Відділ внутрішньої політики та зав’язків з громадськістю

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.