У 2016 році засновано стипендію Одеської обласної ради обдарованим дітям Одеської області (рішення Одеської обласної ради від 17 червня 2016року № 178-УІІ «Про затвердження Положення про виплату стипендії Одеської обласної ради обдарованим дітям Одеської області»).

Стипендія призначається обдарованим дітям Одеської області віком від 8 до 18 років за особисті досягнення у сфері освіти, культури, мистецтва, фізичної культури та спорту.

 У 2016році виконавчим  комітетом Теплодарської міської ради направлено два клопотання та відповідні пакети документів щодо розгляду кандидатур на призначення стипендії  Одеської обласної ради обдарованим дітям Одеської області.

На підставі протоколу засідання постійної комісії обласної ради з питань освіти, науки, молодіжної політики, спорту, культури та туризму від 09 березня 2017року № 2.17 прийнято розпорядження голови Одеської обласної ради  від 27 жовтня 2017 року №656/2017-ОР «Про виплату стипендії Одеської обласної ради обдарованим дітям Одеської області».

Приємно зазначити, що знову серед переможців є діти нашого міста. Стипендію  здобули:

  • Мосієнко Валерія Вадимівна 2001 р.н., у сфері освіти;
  • Шабатура Євгенія Андріївна 2003 р. н. у сфері культури та мистецтва.

Перемога в такому Конкурсі – це значна  подія для нашого міста.  Виконавчий комітет Теплодарської міської ради вітає   Мосієнко Валерію та Шабатуру Євгенію та має надію, що підтримка влади додасть їм бажання працювати над собою, розвивати свої здібності та в майбутньому отримати якісну вищу освіту.

 Начальник відділу у справах сім’ї та молоді А.В. Кисильова

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.