У м.Стрий Львівської області відбувся 10-й ювілейний Міжнародний турнір «Кубок Довбуша» з греко-римської боротьби серед юнаків 2003-2008 років народження, в яких приймали участь майже 300 учасників з усієї України, а також юні таланти з Румунії, Словаччини, Молдови та Угорщини.

Вперше у таких представницьких і високого рангу змаганнях приймали участь і юні теплодарці. Вихованці тренера-викладача Володимира Андрійовича Гладуша гідно боролися із ровесниками з різних борцівських центрів різних держав і у конкуренції з сильними суперниками не лише набиралися досвіду, а й гартувалися психологічно, прокладали стежину до майбутніх звитяг. Приємно констатувати, що в числі переможців є ім’я юного спортсмена теплодарської школи греко-римської боротьби, яка, до речі, саме у цьому році відзначає 20-річчя заснування.  Мова йде про  Кирила Угріка, який займається боротьбою вже п’ятий  рік.

Кирило Угрік (2007 р.н., вагова категорія 38кг) показав свої найкращі бійцівські якості; він п’ять разів виходив на килим і всі п’ять опонентів залишались переможеними. Молодець! П’ятикласник ТЗОШ нагороджений Кубком, золотою медаллю та грамотою.

Щиро вітаємо тренера-викладача В.А.Гладуша та його вихованця з високим спортивним досягненням!

                                                                       А.Г.Баланюк, директор ТДЮСШ

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.