28 вересня 2017 року відбулась чергова сесія Теплодарської міської ради сьомого скликання. На порядок денний було винесено 27 питань.

Першим питанням, винесеним на порядок денний був проект рішення про хід виконання рішень Теплодарської міської ради за І півріччя 2017 року, контроль  за виконанням яких покладено на постійні депутатські комісії. По даному питанню виступили всі голови постійних депутатських комісій, повідомивши про те, які рішення зняті з контролю, а які залишаються на контролі.

Були внесені зміни та доповнення в бюджет міста Теплодар на 2017 рік, а також за ініціативою начальника управління фінансів Світлани Петрівни Одарич було винесено на розгляд депутатів проект рішення про звернення депутатів Теплодарської міської ради VІІ скликання до Прем’єр – міністра України щодо проекту постанови КМУ «Про затвердження Порядку погашення заборгованості за середньостроковими позиками та безвідсотковими позичками, наданими місцевим бюджетам за рахунок коштів єдиного казначейського рахунку у 2009-2014 роках». Рішення підтримані.

Затверджені розпорядження міського голови та рішення виконавчого комітету, прийняті у міжсесійний період.

Наступними рішеннями депутати звільнили МКП «Одеська ТЕЦ-2» від сплати податку на прибуток.

Були розглянуті та підтримані депутатами деякі майнові питання, а саме, передана частина об’єкту комунального майна в господарське відання Теплодарському міському комунальному автотранспортному підприємству, прийнятий до комунальної власності територіальної громади м.Теплодар Одеської області об’єкт нерухомого  майна та наданий дозвіл на продаж вторинної сировини, що утворилась внаслідок проведення ремонтних робіт, демонтажу на об’єктах комунальної власності.

Далі були пакетні питання, які стосувались земельних відносин громадян міста та були підтримані.

В різному депутати звернули увагу на стан дорожнього покриття після проведення ремонтних робіт на тепло- та водомагістралях міста, зауважили на необхідності більш якісного виконання робіт з благоустрою.

30 сесія Теплодарської міської ради сьомого скликання, місто Теплодар 2017

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.