28 серпня 2017 року о 9.00 в кабінеті міського голови відбулось чергове засідання виконавчого комітету Теплодарської міської ради. На розгляд засідання виконавчого комітету за порядком денним винесено одинадцять питань.  Порядок денний включав в себе розгляд наступних питань:

– Про комплектацію класів в Теплодарській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів на 2017-2018 навчальний рік, та комплектування вікових груп в дошкільних навчальних закладах. Станом на 01 вересня 2017 року в школі навчається 1040 учнів, в тому числі 128 першокласників в п’яти класах, дитячі садочки буде відвідувати 465 вихованців. Слід відзначити, що в нашому місті відсутні черги до дитячих садочків. Також було затверджено проект рішення про працевлаштування випускників Теплодарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, так з 32 випускників з одинадцятих класів, 28 учнів продовжують своє подальше навчання в навчальних закладах України, 2 – продовжують навчання за кордоном, 2 – працевлаштовані.

– Про оздоровлення і відпочинок дітей та підлітків міста влітку 2017 року. Під час оздоровчої компанії було відправлено на відпочинок та оздоровлено 312 дітей нашого міста.

– Про надання дозволів на вчинення правочинів, з метою захисту прав неповнолітніх.

Наступними питаннями були надання дозволів мешканцям міста будівничого та правового характеру.

Всі рішення були підтримані та прийняті членами виконавчого комітету Теплодарської міської ради.

Засідання виконавчого комітету Теплодарської міської ради 28.09.17, місто Теплодар 2017

 

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.