25 вересня 2017 року, в кабінеті міського голови, відбулась щомісячна апаратна нарада. На нараді присутні всі керівники комунальних підприємств, установ, організацій міста Теплодар та керівники структурних підрозділів виконавчого комітету Теплодарської міської ради.

Керівники комунальних підприємств доповіли про стан розрахунків населення за спожиті послуги. На жаль, заборгованість населення залишається по всім спожитим послугам.

Директор ТОВ ЖЕБП «Наше місто» Сурженко Андрій Ілліч повідомив, що рівень розрахунків населення за спожиті комунальні послуги складає 80%.

Черевко Ніла Борисівна, директор КП «Одеська ТЕЦ-2» доповіла присутнім, що заборгованість підприємства перед НАК «Нафтогаз» складає 9,6 млн.грн. Працівниками підприємства своїми силами здійснюється поточний ремонт обладнання, але цього не достатньо і підприємство потребує фінансової допомоги.

Аналогічна фінансова ситуація склалася і на МКП «Теплодарводоканал». Борг населення перед за послуги водопостачання і водовідведення складає близько 800 тис.грн. Працівниками підприємства здійснюються заходи з ревізування приборів обліку холодної води на будинках, з метою її обліку, оскільки в місті спостерігаються великі втрати води.

Міським головою був озвучений ще ряд проблемних питань, які потребують негайного вирішення, а саме, про необхідність:

– встановлення додаткових сміттєвих баків, особливо на територіях садових кооперативів,

– звернення до поліції для посилення патрулювання території міста,

– посилення роботи з боржниками за спожиті послуги та інше.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.