12 вересня 2017 року о 10.00 в кабінеті міського голови відбулось чергове засідання виконавчого комітету Теплодарської міської ради. На розгляд засідання виконавчого комітету за порядком денним винесено чотири питання.  

Першим питанням, яке було винесено на розгляд членів виконавчого комітету Теплодарської міської ради, було затвердження довідки про підсумки  роботи зі зверненнями громадян у виконавчому комітеті Теплодарської міської ради за І півріччя 2017 року  в порівнянні з аналогічним періодом 2016 року. За І півріччя 2017 року до виконавчого комітету Теплодарської міської ради загалом надійшло 2409 звернень.

Наступним рішенням було затвердження плану роботи виконавчого комітету Теплодарської міської ради на IV квартал 2017 року.

Третє питання стосувалось затвердження нумерації та присвоєння адрес земельним ділянкам у межах землекористування ОК «БУС», які знаходяться на території міста, а також був наданий дозвіл Теплодарському міському центру зайнятості на розміщення соціальної реклами.

Всі рішення були підтримані та прийняті членами виконавчого комітету Теплодарської міської ради.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.