19 червня 2017 року о 10.00 в кабінеті міського голови відбулось чергове засідання виконавчого комітету Теплодарської міської ради. На розгляд засідання виконавчого комітету за порядком денним винесено чотирнадцять питань.  

Першим питанням, яке було винесено на розгляд членів виконавчого комітету Теплодарської міської ради, було затвердження протоколів та актів комісії з визначення збитків власникам землі та користувачам. Виконавчим комітетом активізована робота з боржниками по сплаті орендної плати за землю, найбільшими серед таких виявились ТОВ «ОСК» та ВАТ «Південьенергобуд», які протягом тривалого часу ухиляються від сплати орендної плати за землю, ти самим завдають збитків територіальній громаді м.Теплодар. Рішення підтримано одноголосно.

Наступними рішеннями надано дозвіл на видалення зелених насаджень на території незавершеного будівництвом об’єкту «Лікарняний комплекс» та затверджено склад конкурсної комісії, положення про неї з призначення управителя багатоквартирного будинку в м.Теплодар.

Членами виконавчого комітету були підтримані дозволи на вчинення правочинів, в рамках захисту прав дітей, затверджений план роботи виконавчого комітету Теплодарської міської ради на ІІІ квартал 2017р.

Наступні питання стосувались присвоєння адрес земельним ділянкам та об’єктам нерухомості, які знаходяться на території міста, а також був наданий дозвіл Всеукраїнському об’єднанню «Рух захисту української мови» на розміщення соціальної реклами.

Всі рішення були підтримані та прийняті членами виконавчого комітету Теплодарської міської ради.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.