08.06.2017 року 50 дітей з сімей соціально незахищеної категорії безоплатно відвідали етнопарк „Нью-Васюки”.  Та давайте спочатку… 10:00 годин два автобуси дітлахів вирушили з міста Теплодар до якогось загадкового етнопарку „Нью-Васюки”. Шлях був не довгим і перед нами постали казкові ворота в загадковий світ. Нас зустріла дівчинка, як з’ясувалось, донька директора. І почалось…Етнопарк має різноманітні розважальні направлення, одним з яких є контактний зоопарк.  Це пізнавальна подорож у світ тварин. Ми побачили представників домашніх тварин та диких мешканці природи. В окремих, спеціально обладнаних місцях можно зустріти різні види мавп, осликів, птахів та гризунів, а також таких екзотичних тварин як страуси. А у „Бабусиному подвір’ї” ми занурились у стародавній світ домашнього господарства. Тут мешкають різні домашні тварини: пухнасті кролі, дружелюбні козенята, важливі гуси та головсливі півні.

         Також ми відвідали хатинки майстрів. Кузню, миловарню, гончарну і склодувну майстерні. Нас пригостили смачним чаєм з бубликами. А далі ще цікавіше – гойдалки та величезний бабут!

Велике дякую народному депутату Василю Гуляєву та його помічнику Юрію Некрасову! За можливість отримати купу задоволення, гарний настрій і тільки позитивні емоції! Якщо ви ще не були у етнопарку „Нью-Васюки” ми вам рекомендуємо, гарантовано не пошкодуєте!

Служба у справах дітей

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.