02 червня 2017 року відбулась позачергова чергова сесія Теплодарської міської ради сьомого скликання. На порядок денний було винесено 3 питання.

Першим рішенням депутати Теплодарської міської ради надали дозвіл ТОВ «ГАЗТРОН ТРЕЙД» на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в довгострокову оренду терміном на 49 років, орієнтовною площею 66 га для будівництва та експлуатації об’єктів енергетики із земель промисловості Теплодарської міської ради.

Другим рішенням депутати Теплодарської міської ради надали дозвіл виконавчому комітету Теплодарської міської ради на розробку детального плану території для будівництва та експлуатації об’єктів енергетики на земельній ділянці за адресою: Одеська область, м.Теплодар, Промзона, вул.Енергетиків ,14 із залученням коштів ТОВ «ГАЗТРОН ТРЕЙД» для фінансування розробки вказаного детального плану територій.

Третім рішенням були внесені зміни в бюджет міста Теплодар на 2017 рік.

Всі рішення були підтримані депутатами Теплодарської міської ради одноголосно.

Результатом даної позачергової сесії Теплодарської міської ради стало підписання міським головою Михайлом Жовніром та директором ТОВ «ГАЗТРОН ТРЕЙД» Олегом Чуйко попереднього договору оренди на земельну ділянку для будівництва та експлуатації об’єктів енергетики.

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.