Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей – прекрасне свято радості та одвічної надії…

Діти – це цвіт Землі, майбутнє нашої країни і кожного з нас, найдорожчий наш скарб, безмежна радість і щастя. Приходять діти у світ зовсім маленькими і безпомічними, а ми, дорослі, повинні їх виростити, огорнути затишком і теплом, щирою ніжністю, батьківською турботою і великою та святою материнською любов’ю. Ми маємо захистити дітей від життєвих незгод, страждань, хвороб і війн, створити всі умови, щоб виросли діти добрими, світлими, щирими і сердечними.  Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край.

            До Дня захисту дітей  традиційно у нашому місті проходить   конкурс малюнка на асфальті. В конкурсі  взяли участь тридцять  дітей, які відвідують літній  табір відпочинку при міському будинку дитячої та юнацької творчості.

            У цьому році ведуча конкурсу Мельник Олена Василівна перед учасниками конкурсу  поставила завдання намалювати своїх улюблених «мультяшних» героїв. Малюнки дітей вийшли яскравими та веселими. Наші діти продемонстрували, що вони мають надзвичайну фантазію та уяву, яку втілили в своїх малюнках.

            Журі у складі Кисильової А.В. начальника відділу у справах сім’ї та молоді виконавчого комітету Теплодарської міської ради, Радченко В.П. та Рогової І.О. керівників гуртків міського будинку дитячої та юнацької творчості визначили переможців конкурсу та вручили подарунки :

  • І місце : Кравченко Я., Гудим Т., Кодак В.;
  • ІІ місце – Дундєва С., Рідкозубова А.,  Бевзюк О.;
  • ІІІ місце –Коврик Д., Кизилов П.,  Станкова С.

Заохочувальні призи  за малюнки на асфальті отримали: Гавриневич Ю., Ткаченко А., Шевченко Є.

А також, всі учасники отримали кольорову крейду для конкурсу, за що щиро  дякують працівникам соціально – економічного відділу міськвиконкому (Чуприненко Т.В., Намазова І.В. ) і  традиційно – пакетик смачного соку від приватного підприємця  Гуцул В.В.

            Виконавчий комітет Теплодарської міської ради щиро дякує всім  за подаровану радість дітям нашого міста. Нехай вам щастить.

                                                              Начальник  відділу у справах сім’ї та  молоді Кисильова А.В.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.