На базі Теплодарської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбулося свято – шкільний етап фестивалю-конкурсу „Молодь обирає здоров’я”. Цей щорічний фестиваль, ініціатором і організатором якого є заступник директора школи з навчально-виховної роботи Альона Леонідівна Топчева, об’єднує підлітків навчального закладу. Основна мета його – пропаганда здорового способу життя.

Цьогоріч фестиваль об’єднав команди 7-8 класів, які змагалися у конкурсах: літературно-музичних спортивно-танцювальних міні-композицій, плакатів та соціальної реклами. За результатами цих конкурсів визначено рейтинг команд. Команди отримали дипломи та подарунки від служби у справах дітей виконавчого комітету Теплодарської міської ради.

Команди переможниці 7-Б та 8-В класу мали можливість відвідати заключний концерт обласного етапу фестивалю-конкурсу „Молодь обирає здоров’я”  в УДЦ „Молода гвардія” 25 травня 2017 року. Море позитиву, чудових вражень та нових друзів принесла дітям поїздка.

Здоров’я – це перша та найважливіша потреба кожної людини, яка визначає її здатність до праці, творчості, самовдосконалення та забезпечує гармонійний розвиток. Це не лише індивідуальна цінність кожної людини, але й безцінне надбання усього людства.

ТГО „Пізнай себе”


 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.