27 лютого 2017 року відбулась щомісячна апаратна нарада при міському голові. На нараді присутні всі керівники комунальних підприємств, установ, організацій міста Теплодар та керівники структурних підрозділів виконавчого комітету Теплодарської міської ради.

Нараду розпочав міський голова Жовнір Михайло Васильович з підведення підсумків минаючого місяця та перспективні плані на майбутній рік. Михайло Васильович повідомив, що основними напрямками, на які буде покладено максимум зусиль, є будівництво локальних очисних споруд та газифікація міста з будівництвом котельні, а також встановлення автономного опалення в дитячих садочках міста на альтернативному паливі.

Продовжив нараду виконуючий обов’язки першого заступника міського голови Панасюк Олег Юрійович, який доповів присутнім стан житлово-комунального господарства у місті. Олег Юрійович повідомив про складність проблем, які виникають з проходженням опалювального сезону в місті, а саме багатомільйонні борги перед газопостачаючими компаніями, майже щотижневі відключення МКП «Одеська ТЕЦ-2» від газу, та багато іншого.

Підняли питання доведення до кінця робіт з демонтажу плавального басейну на території школи. Як було повідомлено Олегом Панасюком роботи будуть відновлені одразу після владнання деяких питань, в тому числі і фінансових.

Присутніх проінформували про те, що ведуться активні проектні заходи з газифікації міста.

Далі, керівники комунальних підприємств доповіли про стан розрахунків населення за спожиті послуги. На жаль, заборгованість населення залишається по всім спожитим послугам.

Головний лікар Теплодарської МЦЛ Чуйко Олександр Миколайович обнадійливо заспокоїв, що друга хвиля захворюваності на грип в місті минає.

Варивода Володимир Васильович, начальник дільниці Біляївського ВП ГУ НП в Одеській області, повідомив, що на сьогоднішній день ведеться активна робота, направлена на встановлення відеоспостереження, з метою максимального перегляду подій та правопорушень в нашому місті.

Завершив апаратну нараду Жовнір Михайло Васильович, акцентувавши увагу на тому, що вже сьогодні нам необхідно готуватись до наступного опалювального сезону, та докласти максимум зусиль на створенні нових робочих місць. Тільки нові робочі місця дадуть змогу місту поратись з тими фінансовими труднощами, які є в нашому місті.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.