проведено з настільного тенісу серед школярів «Золота осінь-2024» на підтримку ЗСУ. У змаганнях приймали участь юні спортсмени з Теплодару, Роздільної, Мирного і Троїцького – всього понад 50 учасників. На відкриті змагань всіх їх привітала і побажала успішного виступу начальник ВОКМС Теплодарської міської ради Людмила КРАСНОЖОН.
Підсумкові результати свідчать про гарний виступ вихованців відділення настільного тенісу Теплодарської ДЮСШ (тренер-викладач Маргарита ШАРАПОВА), якому пішов лише другий рік роботи.
У віковій групі 2011-2012р.н. серед дівчаток теплодарці домінували і вся призова трійка за господарями – це Валентина Клішина, Поліна Фурсова і Варвара Федорцова. А у хлопчиків навпаки – всі призери з Роздільної: відповідно Давид Журавський, Тихон Буркун і Микола Донець.
І у віковій групі 2013-2014р.н. чемпіонський титул розіграли теплодарки: чемпіонкою стала Каріна Дарвай, срібло у Поліни Клішиної, а бронза у Анастасії Колесник. У хлопчиків найкраще виступив Єгор Алексєєнко (Роздільна). Далі – теплодарці Ігор Шинкаренко і Кіріл Драгоненко.
У віковій групі 2015р.н. і молодше у дівчаток за золоту нагороду змагались представниці з Роздільної – Варвара Гаращенко переграла Софію Чернецьку. Бронза у нашої Анастасії Борович. У хлопчиків вся перша трійка за теплодарцями – відповідно Нікіта Жалтєр, Дмитро Бєлов і Олександр Чехонін.
В віковій групі 2008-2010р.н. чемпіоном став учень нашого відділення Максим Білецький, 2-3 місця посіли представники з Троїцького Артем Матіїшин і Олександр Мойсеєв.
Чемпіони і призери нагороджені медалями і грамотами міського голови Олександра ЧУЙКА. А сам чемпіонат пройшов на високому організаційному рівні (головний суддя – Анатолій БАЛАНЮК, секретар – Маргарита ШАРАПОВА).
Вітаємо переможців і призерів!

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.