21 жовтня 2024р.  представники БФ “Право на захист”  в черговий раз відвідали Теплодарську громаду з метою надання консультації внутрішньо переміщеним особам, які проживають в Теплодарській громаді.

Під час зустрічі представники організації у складі психолога та соціальних фахівців розповідали про послуги, які надає БФ “Право на захист”, надавали кваліфіковану психологічну допомогу ВПО, консультували з різних соціальних та юридичних питань.

Місія Благодійного фонду «Право на захист» – захищати людей в ситуаціях конфліктів, катастроф, вимушених переміщень, міграцій та уможливлювати системні зміни, які попереджають такі ситуації.

Висловлюємо вдячність команді БФ «Право на захист» за турботу та підтримку. Зміцнюємо нашу плідну співпрацю.

БФ «Право на захист» у рамках проєкту “Консорціум Реагування: надання багатогалузевої гуманітарної допомоги постраждалому від конфлікту населенню в Україні”, що реалізується Консорціумом Реагування під координацією міжнародної гуманітарної організації ACTED та за фінансової підтримки Бюро гуманітарної допомоги USAID (BHA), надає безоплатну правову, психологічну допомогу.

сайт https://r2p.org.ua/
Сторінка Facebook https://www.facebook.com/right2protection

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.