Сьогодні, 14 жовтня о 9:00 міський голова Олександр Чуйко та перший заступник міського голови Андрій Браславський провели щотижневу апаратну нараду.

Під час наради керівники комунальних підприємств та начальники відділів виконавчого комітету прозвітували міському голові про проведену роботу за минулий тиждень та зазначили питання, які потребують першочергового вирішення.

Опрацювали актуальні питання у сфері житлово-комунального господарства.

Про ситуацію, яка сталася у сфері водопостачання міста, заборгованість населення, а також про стан ливневих каналізацій доповідав директор МКП «Теплодарводоканал» Роман Кардопольцев.

Про рівень захворюваності в громаді, проведення щеплення проти дифтерії серед дорослого населення інформувала директор КНП «Теплодарський центр ПМСД» Майя Запорожан.

Про завершення підготовчих робіт до початку опалювального сезону об’єктів критичної інфраструктури та житлового фонду повідомив директор КП “Одеська ТЕЦ-2” Олександр Михайлов.

Про планові об’єкти з проведення покрівельних робіт на дахах багатоповерхівок доповів директор ТОВ “ЖЕБП “Наше місто 21” Андрій Сурженко.

Всі комунальні підприємства Теплодарської громади працюють у штатному режимі відповідно до своїх планів роботи.

По завершенню апаратної наради, з опрацьованих питань, міським головою надані окремі доручення. Робота триває.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.