У сучасному світі поняття стійкості стає однією з найважливіших якостей, відчуттів і станів людини. Голандські науковці та психологи розробили чудову методику, щоб допомогти кожному перевірити та зміцнити свою внутрішню міцність.

Кожна людина народжується зі здатністю протистояти всім життєвим випробуванням, але важливо постійно нагадувати собі про це і визначати, що або хто здатний нас посилити. Саме тому, вчора, на зустрічі малювали “Квітку Стійкості”, де кожен учасник визначав фактори, що сприяють його стійкості.

Завдяки такій творчій діяльності змогли краще усвідомити, які ресурси та підтримка потрібні нам для збереження та зміцнення нашої внутрішньої сили. Це не лише сприяє особистісному розвитку, а й робить нас більш готовими до викликів, які постійно ставить перед нами життя.

Захід був організований КУ “Центром надання соціальних послуг Теплодарської міської ради Одеського району Одеської області”. Сподіваємося, що цей досвід допоможе кожному з учасників зміцнити свою внутрішню стійкість і знайти нові способи впоратися з труднощами.

Запрошуємо і вас спробувати намалювати свою “Квітку Стійкості” та визначити, які фактори роблять вас сильнішими.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.