№114-ПРВ від 12.09.2024р. Про передачу із балансового обліку Управління житлово-комунального господарства, землевпорядкування та майна Теплодарської міської ради Одеського району Одеської області в господарське відання з постановкою на балансовий облік основного засобу до міського комунального підприємства «Теплодарводоканал»

Теплодарська  міська рада

Одеського району Одеської області

Виконавчий комітет

 ПРОЄКТ РІШЕННЯ

 

Про передачу із балансового обліку Управління

житлово-комунального господарства,

землевпорядкування та майна Теплодарської міської ради

Одеського району Одеської області  в господарське відання

з постановкою на балансовий облік основного засобу до міського

комунального  підприємства «Теплодарводоканал»

        Відповідно ст.29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,з метою безперебійної роботи бюветного комплексу водопостачання з артезіанською свердловиною, для забезпечення населення міста питною водою, виконавчий комітет Теплодарської міської ради Одеського району Одеської області

ВИРІШИВ:

1. Надати дозвіл Управлінню житлово-комунального господарства, землевпорядкування та майна Теплодарської міської ради Одеського району Одеської області передати в господарське відання з постановкою на балансовий облік основного засобу до міського комунального підприємства «Теплодарводоканал» Генератор СМ14000С-DE, інвентарний номер 101480173, первісною балансовою вартістю 60 051,00 грн..

2. Міському комунальному підприємству «Теплодарводоканал» забезпечити взяття на баланс, належне  утримання та обслуговування генератора.

4. Дане рішення затвердити на черговій сесії міської ради.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на міського голову Олександра ЧУЙКА.