19 серпня 2024 року у приміщенні Теплодарської міської ради відбулася щотижнева апаратна нарада під головуванням міського голови Олександра Чуйка.

Начальники структурних підрозділів та керівники комунальних підприємств міста прозвітували про стан справ у відповідних галузях, обговорили виконання попередніх доручень та спланували ряд заходів на поточний робочий тиждень. Окреслили проблемні питання та надали пропозиції щодо їх вирішення.

Майя Запорожан головний лікар КНП “Теплодарський ЦПМСД” проінформувала про вже зафіксовані випадки захворювання серед населення на новий вид ковіду FLiRT. За інформацією головного лікаря, новий штам викликає такі ж симптоми, як і попередні коронавіруси. Проте більш вражає людей похилого віку та тих, хто має ослаблений імунітет.

Розглянули питання житлово-комунального господарства, охорони здоров’я, соціально-економічного розвитку, стан мобілізаційної роботи в громаді, благоустрою інше.

Особлива увага зосереджена на динаміці захворювання серед населення, підготовці закладів та установ до нового опалювального сезону, готовності освітніх закладів до нового навчального року, підготовка заходів до відзначення серпневих свят інше.

Усі підприємства, установи та заклади Теплодарської міської ради працюють у штатному режимі.

Завдання розподілені, робота триває.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.