Просимо звернути увагу, що при досягненні дитини 6-річного віку видається посвідчення дитини з багатодітної сім’ї.

При досягненні дитиною 14-річного віку в посвідчення вклеюється друга фотокартка та продовжується термін дії посвідчення дитини з багатодітної сім’ї. Для подовження посвідчення дитини з багатодітної сім’ї потрібно одному з батьків до центру надання адміністративних послуг у м. Теплодар за адресою: вул. Піонерна 7 подати заяву та пакет документів:

  • паспорт та ідентифікаційний код одного з батьків;
  • свідоцтво про народження дитини, ідентифікаційний код (при наявності), паспорт дитини (14років);
  • витяг з реєстру територіальної громади про реєстрацію місця проживання дитини;
  • фотографію дитини 3х4.

При досягненні дитиною 18-річного віку за умови продовження навчання за денною формою навчання в загальноосвітніх, професійно-технічних та вищих навчальних закладах, – до закінчення навчальних закладів, але не довше, ніж до досягнення ними 23 років, дитина входить до складу багатодітної сім’ї. Для продовження посвідчень батьків та дітей багатодітної родини потрібно надати довідку про навчання дитини, яка досягла 18 років до центру надання адміністративних послуг у м. Теплодар за адресою: вул. Піонерна 7.

 Термін дії посвідчення, як правило, продовжується на півроку. Якщо дитина буде продовжувати навчатись у наступному семестрі, слід буде поновити довідку з місця навчання.

Багатодітна сім’я втрачає статус, якщо студент переводиться на заочну чи вечірню форму навчання; якщо студент припиняє навчання в разі академвідпустки чи інших причин; якщо студент вступає в шлюб і створює власну сім’ю.

 

 

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.