13 серпня 2024р. міський голова Олександр Чуйко прийняв участь у онлайн засіданні Одеського обласного Координаційного центру підтримки цивільного населення та у нараді з питань ветеранської політики.

Засідання Координаційного центру та нарада проходили за участю Віце-прем’єр-міністра України – Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини ВЕРЕЩУК.

Також у нараді взяли участь керівництво Одеської ОВА, керівники районних військових адміністрацій, голови територіальних громад, представники міжнародних гуманітарних організацій.

Говорили про:
▫️підготовку до походження осінньо-зимового періоду 2024-2025 років об’єктів інфраструктури Одеської області, у тому числі місць тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб
▫️гуманітарне реагування та підтримка ВПО
▫️впровадження ветеранської політики на території Одеської області. Створення структурних підрозділів та ветеранських просторів на території громад.
▫️соціальні державні гарантії ветеранам, Захисникам/Захисницям України, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників/Захисниць.
▫️надання психологічної допомоги, лікування та реабілітаційних послуг.

Також предметом обговорення була співпраця громад із міжнародними донорами.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.