учасникам бойових дій, особам з інвалідністю внаслідок війни, учасникам війни, членам сім’ї загиблого (померлого) ветерана війни, сім’ї загиблого (померлого) Захисника та Захисниці України

                                                                                       Регіональна консультаційна рада у справах ветеранів війни, сімей загиблих (померлих) захисників України при Одеській Державній Адміністрації організовує реабілітаційні заходи психологічної допомоги учасникам бойових дій через спілку ветеранів війни ТОВ фірма «Віват».

 ТОВ фірма «Віват» має ліцензію на медичну справу і включена до реєстру надавачів послуг. Вона надає  послуги з психологічної допомоги для подальшої реабілітації та оздоровлення ветеранів нашої громади. Для цього створені всі умови:

  1. Реабілітаційний центр розташований на березі Чорного моря: Кароліно-Бугаз,     вул.Студентська,18.
  2. Номери двох-трьох місць зі всіма зручностями (кондиціонер, телевізор, холодильник).
  3. Медичний центр оснащень (СПА-Зона, сольова печера, медпрофілакторій, гідромасажні басейни, фітнес зал, спорткомплекс).

Детальніше з умовами можна ознайомитися на сайті https://shuravi.in.ua/ Додаткову інформацію можна отримати, звернувшись на електронну пошту vivatshuravi@ukr.net та за тел. 096-002-77-32, 095-660-42-63, 098-920-54-49.

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.