Під такою назвою пройшов І сімейний чемпіонат Теплодару з настільного тенісу під патронатом міського голови Олександра ЧУЙКА.

Склад команди: дитина + дорослий (тато, мати чи хтось з рідних). За звання кращих змагались 16(!) команд у 2-х вікових категоріях.

Привітала учасників начальник відділу освіти, культури, молоді і спорту Теплодарської міської ради Людмила КРАСНОЖОН і побажала гарної гри.

У молодшій групі перемогу вибороли Марія Яцішина і Сергій Клименко. Друге місце посіла команда Мазурів у складі Олександра і Сергія, третє – сім’я Жалтєр у складі Нікіти і Сергія. Не пощастило у фіналі Анастасії і Олександру Борович – вони четверті.

У старшій групі переможцями стали Софія Яцішина і Сергій Клименко. Другими фінішували Ігор Шинкаренко і Світлана Трофимова, третіми – Дмитро і Ганна Ковтуцькі. На четвертому місці Кіріл Драгоненко і Олена Мосиняцька.
      
Всі команди-призери нагороджені грамотами, медалями відповідного гатунку і Кубками міського голови.
       
Змагання проведено на високому організаційному рівні (головний суддя – Анатолій БАЛАНЮК, секретар – Маргарита ШАРАПОВА) і стане традиційним у програмі святкування Дня міста.
      
Дякуємо учасникам і вітаємо переможців і призерів!

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.