21 березня 2024 року міський голова Олександр Чуйко провів чергове пленарне засідання 48 сесії Теплодарської міської ради VIII скликання.

На сесію прибуло 14 депутатів міської ради, також серед присутніх були керівники комунальних підприємств, структурних підрозділів міської ради та жителі громади.

У період з 15 по 20 березня 2024р., відповідно до розпорядження міського голови №64 – Р від 11.03.2024р. про скликання чергової 48 сесії Теплодарської міської ради VIII скликання, працювали профільні постійні комісії Теплодарської міської ради, під час яких були опрацьовані проєкти, включені до порядку денного.

З головного – своїм рішенням, депутати підтримали створення:
▪️відділення «Ветеранський простір (ХАБ)» КУ«Центр надання соціальних послуг Теплодарської міської ради
▪️комплексної програми соціального захисту та підтримки Захисників та Захисниць України, членів їх сімей та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України Теплодарської територіальної громади на 2024-2026 роки
▪️програму «Реформування системи харчування у закладах освіти територіальної громади міста Теплодар на 2024-2027 роки
▪️затвердили категорію осіб, яким надається соціальна послуга догляд вдома Комунальною установою «Центр надання соціальних послуг Теплодарської міської ради Одеського району Одеської області» за рахунок бюджетних коштів

Також, у раніше прийняті Програми внесли ряд змін, а саме до:
▪️програми забезпечення громадської безпеки і діяльності місцевих загонів територіальної оборони, правоохоронних органів, ЗСУ, комунальних підприємств, установ і закладів, та забезпечення підтримки внутрішньо переміщених осіб на території Теплодарської міської територіальної громади на 2024 – 2025 роки
▪️програми цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки Теплодарської міської територіальної громади на 2022 – 2025 роки
▪️програми архітектурно-будівельного розвитку м.Теплодар на 2018-2025 рік
▪️програми соціальної підтримки населення на 2023-2025 роки «Соціальний захист населення міста».
▪️план-графік проведення заходів з відстеження результативності регуляторних актів на 2024 рік
▪️до статуту новоствореної комунальної установи “АГЕНЦІЯ МІСЦЕВОГО РОЗВИТКУ» внесли зміни та  затвердили її штатний розпис.
▪️у перелік адміністративних послуг при виконавчому комітеті Теплодарської міської ради та у перелік першого та другого Типів об’єктів оренди комунальної власності.

Одноголосно підтримали передачу коштів у вигляді міжбюджетного трансферту військовим частинам. Також підтримали зміни до бюджету Теплодарської територіальної громади на 2024 рік.

З матеріалами проектів, які були винесені на розгляд пленарного засідання, а також з результатами поіменного голосування, можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Теплодарської міської ради.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.