15 березня 2024 року о  14:00 міський голова Олександр Чуйко провів чергове засідання виконавчого комітету Теплодарської міської ради.

В рамках засідання заслухали звіти про роботу відділів за 2023 рік. Зокрема звітували начальники відділу архітектури та містобудування, Центру надання адміністративних послуг та відділу соціально-економічного розвитку.

Серед питань порядку денного було винесено питання щодо організації суспільно корисних робіт в умовах воєнного стану на території Теплодарської територіальної громади. Відповідно до наданої інформації члени виконавчого комітету прийняли рішення організувати суспільно корисні роботи на території Теплодарської територіальної громади та затвердити їх перелік. Залучити до цих робіт працездатних осіб, у тому числі осіб, що не підлягають призову на військову службу, які за віком і станом здоров’я не мають обмежень до роботи в умовах воєнного стану (крім працездатних осіб, що залучені до роботи в оборонній сфері та сфері забезпечення життєдіяльності населення і заброньовані за підприємствами у період воєнного стану з метою виконання робіт, що мають оборонний характер, а також осіб, залучених до здійснення заходів національного спротиву).

Окрім цього, члени виконавчого комітету розглянули питання про встановлення ТОВ «ЖЕБП «НАШЕ МІСТО 21» тарифу на збирання та перевезення змішаних побутових відходів для населення ОСББ, ЖБК, мешканців багатоквартирних будинків, бюджетних установ та інших споживачів. Так, відповідно до прийнятого рішення тариф на збирання та перевезення змішаних побутових відходів за 1м.куб з урахуванням ПДВ для наступних споживачів з 1 квітня 2024 року складатиме:
▫️для населення ОСББ, ЖБК – 198,80 грн;
▫️на одного мешканця багатоквартирних будинків -19,88 грн
▫️для бюджетних установ – 208,75 грн;
▫️для інших споживачів – 218,70 грн.

 З усіх питань прийняті відповідні рішення. Більш детально із документами можна ознайомитися на офіційному сайті Теплодарської міської ради.

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.