Відповідно до Закону України «Про державний бюджет України на 2024 рік» зупиняється дія пункту 4 частини першої ст.. 20 Закону України «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» щодо безоплатного забезпечення санаторно-курортним лікуванням.

Однак громадяни,  віднесені до першої категорії  ЧАЕС, які перебувають на обліку для забезпечення санаторно-курортною путівкою повинні поновити медичну довідку № 070 (за довідкою потрібно звернутися до сімейного лікаря).
У разі неподання даної довідки Ви знімаєтесь з обліку для забезпечення санаторно-курортною путівкою відповідно до п. 23 Порядку надання щорічної грошової допомоги для компенсації вартості путівко санаторно-курортним закладам та закладам відпочинку, здійснення доплат за рахунок власних коштів, виплати грошової компенсації громадянам, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 23.11.2016 року № 854 зі змінами.

Оновлену довідку потрібно надати до управління соціальної політики виконавчого комітету Теплодарської міської ради Одеського району Одеської області за адресою:  м. Теплодар, вул.. Піонерна, 7 каб. № 3.

 

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.