В приміщенні Теплодарської громадської організації багатодітних сімей „Наша родина” (вул. Комунальна буд. 3 (між поштою і поліцією) працює „Банк одягу”, щонеділі з 12:00 до 14:00 годин. Теплодарці можуть принести старий (або новий) одяг, іграшки, речі ужитку і допомогти нужденним людям – бездомним, пенсіонерам, переселенцям і дітям з малозабезпечених сімей, які відвідують організацію. Також щокварталу відправляється допомога у Центр соціально-психологічної реабілітації дітей ССД Біляївської РДА (колишній притулок „Надія”) у с.Троїцьке Біляївського району.

Якщо ви зважилися перебрати шафу та віддати непотрібний одяг на благодійність, то варто запам’ятати кілька правил, завдяки яким ваша старий одяг дійсно допоможе іншим людям та не буде припадати пилом на складах благодійних організацій.

Чисті та охайні речі. Одяг, який ви віддаєте на благодійність будуть носити такі ж люди як Ви. Навіть дуже бідна людина не захоче надягати пальто, яке поїла міль, або светр з величезним плямою від кетчупу. Речі можуть бути поношені, не надто сучасні, але обов’язково чисті та охайні.

Стандартний фасон. Незаможні люди нечасто відвідують маскаради та тематичні вечірки. Навряд чи їм знадобиться фіолетова перука або плаття з випускного, де ви були в образі імператриці. На жаль, такі речі тільки захаращують склади з одягом. Якщо ви хочете позбутися від речі нетипового фасону – продайте її через інтернет або віддайте в театральну студію.

Сезонний одяг. Віддавайте на благодійність непотрібні зимові речі – взимку, а літні – влітку. Часто у благодійних організацій немає великих приміщення для зберігання одягу, тому ваші літні босоніжки, сарафани і капелюхи дуже недоречні в зимовий час.

Практичний одяг. Туфлі на високих підборах, блузи з відкритими вирізами і плаття в паєтках краще віддайте молодшим сестрам і подружкам. На жаль, непрактичний одяг рідко знаходить своїх власників і так і залишається припадати пилом на складах благодійних організацій. Відбираючи одяг на благодійність, віддавайте перевагу практичним речам – взуттю на низькому ходу, одягу традиційних кольорів і фасонів.

волонтер ТГОБ С „Наша родина”  С.В.Турчанінова

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.