17 листопада в місті Теплодар розпочався опалювальний сезон. Проте, станом на сьогодні, залишаються ще ряд будинків, в квартири яких і досі не поступило тепло.

Протягом усіх вихідних днів працівники ТОВ «Наше місто 21» оперативно реагували на заявки, які надходили від жителів міста щодо відсутності тепла.

Є стояки в будинках, де після подачі опалення потрібно не один раз спускати повітря, можливо протягом тижня, тому що повітря в трубах не дає якісній циркуляції води.

Є ще одна проблема – це відсутність власників квартир на верхніх поверхах (хто не живе, хто виїхав, а хто не відкриває).

За останньою інформацією, яка надійшла до диспетчерської служби, станом на вечір 19 листопада 2023 залишаються нижні квартири без тепла:
16 будинок вул. Комунальна (1 під’їзд)
88 будинок по проспекту Енергетиків
82 будинок по проспекту Енергетиків (1 та 2 під’їзди)
84 будинок по проспекту Енергетиків (2 під’їзд)
3 будинок по вул. Піонерна (1 під’їзд)
223 будинок по вулиці Польова (1 під’їзд)

Дані будинки мають систему опалення нижнього розведення, і саме жителі верхніх поверхів повинні подбати про вчасне спускання повітря з батарей, або забезпечити  доступ працівників обслуговуючого підприємства до системи опалення, адже від цього залежить надходження тепла до усіх нижніх поверхів. На жаль, на практиці це не завжди так…

 Звертаємось до власників квартир верхніх поверхів, знайдіть можливість спустити повітря з батарей, або надайте можливість це зробити вашим родичам чи сусідам, адже без цих дій продовжують страждати ваші сусіди нижче.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.