Агенція регіонального розвитку та LIM – BUSINESS MISSION OF UKRAINE IN SAUDI ARABIA, в рамках підписаного Меморандуму, співпрацюють у сфері економічного розвитку Одеської області, підвищення її інвестиційної привабливості, залучення інвестиційних ресурсів та міжнародної технічної допомоги, розширення можливостей українського бізнесу для виходу на ринок Саудівської Аравії.
Для розвитку зовнішньоторговельних відносин між Україною та Королівством Саудівська Аравія LIM – BUSINESS MISSION OF UKRAINE IN SAUDI ARABIA організує 4-денний захід в Саудівській Аравії.
19-22 листопада 2023 року більше ніж 40 організацій з різних країн візьмуть участь у бізнес-місії в Ер-Ріяді, партнером якої виступає Агенція. Комплексна програма заходу має на меті охоплення всіх ключових зон ділових інтересів та знайомство з країною. На заході будуть присутні ТПП Ер-Ріяду за підтримки Саудівської Федерації ТПП, представники провідних agro-food секторів, галузі технологій, косметики, фарма та медичних засобів тощо.
Одними з ключових подій у програмі будуть: B2B та B2G -зустрічі, виставка продуктів, послуг і технологій, майстер-класи з ведення бізнесу в Саудівській Аравії у секторах бізнесу і зонах співпраці, відвідування провідних саудівських компаній та організацій для ознайомлення з технологіями роботи і обговорення співпраці.
Фахівці Агенції готові забезпечити пошук потенційних бізнес-партнерів з Одеського регіону, підбір інвестиційних майданчиків, відповідно до запитів потенційних арабських інвесторів, та надати супровід інвестиційних проєктів, а також інформаційну підтримку.
Будемо раді співпрацювати з саудівськими партнерами!
Пропозиції щодо ділової співпраці можна надіслати за електронною поштою investoffice.odrda@gmail.com

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.