З метою своєчасного початку опалювального сезону 2023 – 2024 р.р. МКП «Одеська ТЕЦ-2» в черговий раз звертається до Вас з розумінням віднестися до сплати послуг з постачання теплової енергії та терміново погасити борги.

Заборгованість населення за послуги з постачання теплової енергії станом на 13.11.2023 року становить 17,8 млн.грн.

Погашення значного обсягу боргу населення за послугу з постачання теплової енергії до початку опалювального періоду 2023-2024 років є запорукою не тільки його своєчасного початку, а й сталого його проходження, гарантом виконання комунальним підприємством «Одеська ТЕЦ-2» своїх зобов’язань, у тому числі в частині розрахунків за природний газ та його розподіл, розрахунків за електричну енергію та її розподіл, тощо.

Просимо всіх, погасити наявну заборгованість за отриману послугу з постачання теплової енергії, а під час проходження опалювального періоду оплачувати рахунки вчасно та в повному обсязі.

МКП «Одеська ТЕЦ-2» застерігає всіх боржників , які залишаються байдужими до виконання свого громадянського обов’язку по сплаті послуг та мають намір і в подальшому продовжувати користуватися теплом за рахунок своїх добросовісних сусідів, що борги списуватися не будуть, а буде продовжено звернення нашого підприємства до суду для примусового стягнення заборгованості з боржників, що призведе до арешту майна та рахунків на їх банківських картках.

адміністрація МКП “ОТЕЦ-2”

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.