У Буковелі відбувся Всеукраїнський футбольний турнір дитячих команд, в якому приймали участь і учні відділення футболу Теплодарської ДЮСШ. Вихованці тренера-викладача Віталія ДРЕВАЛЯ вперше виступали на такому високому рівні і показали змістовну гру. Всього заявилися 10 команд – по п’ять в 2-х групах.
На першому етапі юні теплодарці виграли два матчі: у «Ровесника» з Вінницької області – 2:0 (голи забили два Макари – Яровий і Марценюк) і у «Шахтара» (м.Вінниця) – 3:1 (забивали: Артем Ковалів, знову М.Яровий і М.Марценюк). А потім після нічиєї 0:0 з «Борислав-1» (Львівська область) зазнали поразки від «Бого» (Івано-Франківська область) – 1:3 (гол М.Марценюка).
Це дало нам змогу грати у «лізі чемпіонів». Тут після двох нічиїх – з «Атлетиком» (м.Одеса) 1:1 (гол Станіслава Макеєва) і «Борислав» 1:1 (гол Дмитра Сушка) – ще в 2-х матчах з дуже сильними командами поступилися (голи забивали Артем Ковалів і дубль Дмитра Сушка).
За підсумками змагань наш «Енергетик» зупинився за крок від призової трійки. Це чудовий результат! Гравці нашої команди Сушко Дмитро, Макар Марценюк, Артур Манько, Станіслав Макеєв, Кирило Чернишов, Максим Чабан, Макар Яровий, Микита Мога, Артем Ковалів, Артем Федоришин і тренер В.Є.Древаль нагороджені пам’ятними медалями. Відзначено і кращого гравця – ним став Кирило Чернишов.
Треба відзначити неймовірних батьків – вони сприяли не лише участі у турнірі, але й самі супроводжували дітей!
Адміністрація Теплодарської ДЮСШ, батьки і діти висловлюють ПОДЯКУ першому заступнику міського голови Андрію МАКОВЕЦЬКОМУ і депутату Теплодарської міської ради Андрію СУРЖЕНКУ за сприяння поїздок Теплодар-Одеса і Одеса-Теплодар!
Вболіваймо за наших разом!

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.