Проблема вантажних транспортних засобів, які проходят транзитом через територію м.Теплодар з кожним разом стає все більш актуальною, кількість і наслідки яких, лише зростають.

Неодноразове звернення листами до правоохоронних органів, чисельні скарги жителів міста, зустрічі з керівництвом сусідніх громад, мирні акції протесту, за участю також жителів громади, лише на деякий час зменшило їх кількість. Проте, водії вантажівок продовжують нехтувати вимогам дорожніх знаків та забороною транзитного руху, тим самим псувати дороги м.Теплодар.

15 серпня 2023 року працівники виконавчого комітету та начальник  Управління ЖКГ, землевпорядкування та майна Теплодарської міської ради спільно з інспекторами Управління Укртрансбезпеки  в Одеській області здійснювали перевірку водіїв вантажних транспортних засобів, які прямували дорогою через Теплодар, на дотримання гранично допустимих норм навантаження при перевезенні вантажу.

Сподіваємося, що проведення таких профілактичних рейдів пробудить свідомість серед водіїв та зменшить кількість вантажного транспорту  дорогами нашого міста.

Дякуємо инспекторам  Управління Укртрансбезпеки за підтримку та сподіваємось в подальшому на плідну співпрацю.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.