7 червня, пасажирський катер компанії-перевізника “НІБУЛОН”, здійснив перший рейс через Дністровський лиман за маршрутом: Овідіополь – Білгород-Дністровський.

Тепер, пасажирське судно на підводних крилах щодня буде відправлятися від причалу №1 у Білгород-Дністровському до причалу «Нова пристань» в Овідіополі мінімум 3 рази на день та 3 рази у зворотному напрямку. Проте тривалість та кількість рейсів може змінюватись в залежності від погодних умов. Вартість проїзду становить 120 грн з людини.

«Сьогодні перші пасажири вже скористалися послугами альтернативного пасажирського сполученням та за 20-30 хвилин дісталися Білгород-Дністровського, адже відновлення саме цього пасажирського водного сполучення дає змогу пасажирам дістатися Одеси приблизно за годину, пересівши з катера на місцеві автобуси у Овідіополі», – зазначив Начальник Одеської РВА Юрій Крук.

Розклад руху пасажирського судна «НІБУЛОН Експрес-4» по маршруту Білгород-Дністровський – Овідіополь:

  • 07:45 Білгород-Дністровський — Овідіополь 08:10
  • 09:00 Овідіополь — Білгород-Дністровський 09:25
  • 12:45 Білгород-Дністровський — Овідіополь 13:10
  • 14.00 Овідіополь — Білгород-Дністровський 14:25
  • 15.45 Білгород-Дністровський — Овідіополь 16:10
  • 17.00 Білгород-Дністровський — Овідіополь 17:25

Нагадаємо, що запуск пасажирського сполучення водним транспортом відновлено в результаті підписання спільного Наказу Одеської та Білгород-Дністровської районних військових адміністрацій і ОУВ «Дунай».

 

 

джерело: Одеська РДА

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.