В останньому турі весняного футбольного чемпіонату Chernomorec Champion cup серед дитячих і юнацьких команд у віковій групі 2014 року народження наш СК «Енергетик» (тренер-викладач Віталій ДРЕВАЛЬ) знову грав з командою «Чорноморець» (Лозовського). Одесити були у числі фаворитів змагань, але теплодарців влаштовувала навіть нічия у боротьбі за срібні нагороди.
Ми виграли першу половину матчу – 2:1. Голами відзначились Арсеній Касап і Станіслав Макеєв. Проте по перерві господарі заграли краще і домоглися потрібного результату – 2:4.
Отже, СК «Енергетик» (м.Теплодар) – бронзовий призер! Команда нагороджена Кубком, а гравці – бронзовими медалями. Безумовно, третє місце наших юних футболістів – це великий успіх. ВІТАЄМО!
У номінації амплуа гравців Максим Чабан отримав приз найкращого воротаря. Молодець!
Не можна не звернути увагу, що, по-перше, вже кілька років дитячі команди нашого міста на такому рівні не змагалися, а, по-друге, саме у таких серйозних футбольних баталіях діти гартують характер і набираються досвіду.
Адміністрація Теплодарської ДЮСШ, батьки і діти висловлюють ПОДЯКУ першому заступнику міського голови Андрію МАКОВЕЦЬКОМУ за організацію і сприяння участі у змаганнях, а депутату Теплодарської міської ради Андрію СУРЖЕНКУ – за сприяння поїздок в Одесу!
Вболіваймо за наших!

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.