08 травня 2023 року під головуванням міського голови Олександра Чуйка відбулось чергове засідання Координаційного штабу з гуманітарних та соціальних питань.

Під час засідання членами комісії були розглянуті питання щодо отримання та розподіл гуманітарної допомоги за заявами від громадян, яка надходила починаючи з 2022 року та по теперішній час від Координаційного гуманітарного штабу при Одеській ОВА, Міжнародного комітету Червоного Хреста та Громадської організації «Десяте квітня».

Гуманітарна допомога, в першу чергу спрямовується на потреби вимушено переміщених осіб, які зареєстровані та проживають на території нашої громади, пенсіонерів та осіб з числа соціально-незахищених верств населення.

Так, станом на травень місяць 2023 року Управлінням соціальної политики виконавчого комітету Теплодарської міської ради було видано 746 продуктових наборів у вигляді продуктів довготривалого зберігання.

Також, видано 121 упаковок дитячих підгузок та 121 гігієнічних наборів, які надійшли від Міжнародного комітету Червоного Хреста.

За допомогою Громадської організації «Десяте квітня» зазначені категорії населення вже отримали гуманітарну допомогу у вигляді: ковдри – 190 шт, рушники – 110 шт, термоси – 100 шт, постільну білизну – 100 шт, подушки – 90 шт, набори посуду – 60 шт, матраси – 60 шт, каністри – 80 шт, спальні мішки – 55 шт, сонячні лампи – 100 шт, гігієнічні набори 100 шт.

При взаємодії посильну підтримку у вигляді гуманітарної допомоги також надав БО “БФ МАКОВЕЦЬКОГО”

 Для регулярного забезпечення потреб вимушено переміщених осіб та осіб з числа соціально-незахищених верств населення, створення умов для їх належного проживання в нашому місті, Теплодарською міською радою продовжується активна співпраця з міжнародними благодійними організаціями та фондами.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.