Сьогодні, 16 березня 2023 року о 10 годині під головуванням міського голови Олександра Чуйка відбулось чергове засідання виконавчого комітету Теплодарської міської ради.
Перший ряд питань, які були розглянуті на засіданні членами виконавчого комітету стосувалися присвоєння адрес об’єктам нерухомого майна комунальної власності та переведення житлових приміщень в нежитлові.
Закінчення опалювального сезону, наступне питання, яке було включено до порядку денного. У ході обговорення, членами виконавчого комітету було вирішено, що при умові встановлення середньодобової температури зовнішнього повітря вище +8°С протягом трьох діб закінчити опалювальний сезон 2022-2023р.р. у м.Теплодар та припинити роботу обладнання котельної КП «Одеська ТЕЦ-2» 22 березня 2023 року.
Також, члени виконавчого комітету заслухали звіти про роботу відділів за 2022 рік, які надали начальник реєстрації місця проживання фізичних осіб, начальник служби у справах дітей та начальник відділу соціально-економічного розвитку.
Розглянули питання про прийняття до комунальної власності та передачу в оперативне управління КП «Одеська ТЕЦ-2» витратних матеріалів для забезпечення теплопостачання громади, відповідно до укладеного меморандуму про взаєморозуміння між Теплодарською міською громадою та виконавцем проєкту енергетичної безпеки Tetra Tech ES, Inc.
Затвердили Порядок ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів у м. Теплодарі та закріплення території обслуговування за Теплодарським ліцеєм імені О.П. Медведкова.
Питання квартирного обліку та питання пов’язані із захистом прав дитини також були опрацьовані під час засідання.
З усіх питань порядку денного розглянутих членами виконавчого комітету прийняті відповідні рішення, які будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті громади.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.