№506-ПРР від 15.03.2023р. Про вступ до Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад»

У К Р А Ї Н А

ТЕПЛОДАРСЬКА МІСЬКА РАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ

ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПРОЄКТ РІШЕННЯ

 

 

Про вступ до Всеукраїнської асоціації

органів місцевого самоврядування

«Асоціація об’єднаних територіальних громад»

 Відповідно до ч.1 статті 15 та п.21 частини 1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, з метою більш ефективного виконання завдань і функцій місцевого самоврядування, сприяння місцевому і регіональному розвитку, захисту прав та інтересів територіальної громади, Теплодарська міська рада Одеського району Одеської області

ВИРІШИЛА:

  1. Вступити до Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціації об’єднаних територіальних громад».
  2. Уповноважити міського голову Чуйко Олександра Миколайовича представляти Теплодарську міську територіальну громаду у Всеукраїнській асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад».
  3. Секретарю Теплодарської міської ради надіслати рішення ради до Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад».
  4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань депутатської діяльності, етики, законності та антикорупційної політики, конфлікту інтересів, правопорядку, соціального захисту населення та у справах дітей.