13 березня 2023р. перший заступник міського голови Андрій Маковецький провів робочу зустріч щодо розвитку футболу в місті Теплодар.

Найактуальніші питання: «Який є сьогодні футбол у нашому місті?» та «Яким ми його хочемо бачити?». Концепція розвитку дитячої та дорослої футбольної команди Енергетик.
Все це, та багато іншого стало темою для обговорення.
Футбольні тренери Віталій Древаль та Дмитро Штемпель, а також, батьки та їх діти, що займаються футболом, були запрошені до обговорення.
«Спорт – один із головних напрямків розвитку громади. В пріоритеті розвиток дитячого футболу, адже без дитячого футболу не буде дорослого!» – такими словами розпочав зустріч Андрій Маковецький.

Над чим сьогодні ведеться робота, найважливіше з обговорення:
– Емблема для футбольного клубу, адже футбол починається саме з його емблеми. Емблема футбольного клубу, має символізувати місто Теплодар та стане улюбленою серед вболівальників.
– SMM-супровід спортивного життя команд. Створення рубрики в соціальній мережі про футбольний клуб, яка б розповідала, про розклад майбутніх матчів, результати гри, історію клубу, визначні події, та досягнення, все те, чим живе клуб.
Наразі триває робота з благоустрію та оновлення міського стадіону, роздягальні та освітлення – одне із головних завдань для створення належних умов для занять спортом. Тренування мають відбуватися саме на відкритому повітрі, в першу чергу для зміцнення організму дитини.
«Головне завдання – розвиток та мотивація дітей в обраному виді спорту, дати дітям максимум можливостей для досягнення своєї мети» – наголосив Андрій Миколайович.
Незабаром, для всіх охочих дітей, які хотіли б себе спробувати у цьому виді спорту, відбудеться відкрите тренування з футболу.
Для розвитку футболу в місті потрібен комплексний підхід, підтримка якого повинна відбуватися на усіх рівнях, від фінансової спроможності громади у розвитку спорту до підтримки благодійників та спільних зусиль батьків юних футболістів.

 

 

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.