Управління соціальної політики виконавчого комітету Теплодарської міської ради Одеського району Одеської області повідомляє про можливість оздоровити дітей (з 7 років до 18 років) в дитячих центрах «Артек», «Молода гвардія» та інших.
Діти направляються на оздоровлення і відпочинок, беруть участь у виховних, патріотичних, оздоровчих, розважальних, ігрових програмах, спортивних змаганнях, спілкуються з однолітками з різних куточків України.

На оздоровлення дитина направляється в порядку черговості перебуваючи на обілку в управлінні соціальної політики за зареєстрованим місцем проживання, а внутрішньо переміщені за фактичним місцем проживання відповідно до довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи.

Путівки до дитячих центрів поділяються на:

  • безкоштовні;
  • із частковою оплатою в розмірі 20 відсотків вартості, 30 відсотків вартості або 50 відсотків вартості (сплачується за рахунок батьків, осіб, які їх замінюють, або з інших джерел, не заборонених законодавством).

Для подання заяви на оздоровлення дітей необхідно звернутися до центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Теплодарської міської ради за адресою: м. Теплодар, вул. Піонерна, 7 каб. 1. При собі мати оригінали та копії свідоцтва про народження дитини та довідку про реєстрацію місця проживання дитини (додаток 13) або паспорт для дітей віком від 14 років, копію паспорта одного з батьків, копію документів, що підтверджують статус дитини.

За додатковою інформацією звертатися до управління соціальної політики виконавчого комітету Теплодарської міської ради Одеського району Одеської області за телефоном 705-34-69

УСП ВК ТМР

 

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.