Теплодарську школу боротьби греко-римського стилю добре знають в Україні. Вихованці тренера-викладача І категорії Володимира ГЛАДУША успішно виступають на змаганнях різного рангу і приносять спортивну славу Теплодару. Тому тренеру і вихованцям було дуже приємно, коли до них у спортивну залу, що на Енергетиків, 88, прийшли керівники міста – міський голова Олександр ЧУЙКО, перший заступник міського голови Андрій МАКОВЕЦЬКИЙ, начальник відділу освіти, культури, молоді і спорту Людмила КРАСНОЖОН. Міська влада сприяє розвитку спорту серед юних теплодарців та учнівської молоді і нині, в умовах воєнного стану. Всі відділення Теплодарської ДЮСШ працюють в штатному режимі, а учні приймають участь у турнірах і чемпіонатах.

Під час зустрічі було вручено найнеобхідніше – чотири борцівські манекени! Окрім того відділення греко римської боротьби Теплодарської ДЮСШ отримало Диплом Департаменту освіти і науки Одеської ОДА за І місце в обласному конкурсі-огляді за найкращу організацію роботи з дітьми.

Подяку Департаменту освіти і науки  Одеської ОДА отримав і Володимир Андрійович – за багаторічну плідну працю, вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту, високі результати в роботі.

       Ще одна визначна подія відбулася у цьому році – вперше обдарована молодь отримує щорічну стипендію міського голови. Здобув це право учень Теплодарської ДЮСШ кандидат у майстри спорту України Кирило Угрік.

 Він – чотириразовий чемпіон України, срібний призер чемпіонату Європи, член національної збірної України з боротьби греко-римського стилю.

      Адміністрація і тренери Теплодарської ДЮСШ, батьки та діти висловлюють слова подяки міському голові Олександру ЧУЙКУ, першому заступнику міського голови Андрію МАКОВЕЦЬКОМУ, начальнику ВОКМС Людмилі КРАСНОЖОН за сприяння розвитку фізичної культури та спорту серед дітей та молоді в місті Теплодар!

Т.в.о. директора ТДЮСШ Анатолій БАЛАНЮК

                                                                                      

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.