Сьогодні, 6 березня 2023 року розпочався робочий тиждень щотижневою апаратною нарадою яку провели міський голова Олександр Чуйко та перший заступник Андрій Маковецький за участю начальників відділів виконавчого комітету Теплодарської міської ради та керівників комунальних підприємств міста.
Традиційно, загальнонаціональною хвилиною мовчання присутні вшанували світлу пам’ять всіх загиблих…
Усі начальники відділів та керівники комунальних підприємств прозвітували про виконану роботу за минулий тиждень, відмітили першочергові проблеми та ознайомили про намічені плани роботи на поточний тиждень.
Серед першочергових питань, обговорили стан військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів; благоустрій території громади; про стан захворюваності серед населення на COVID-19 та ГРВІ; розподіл гуманітарної допомоги між внутрішньо переміщеними особами та вразливими верствами населення; про роботу закладів освіти; про роботу щодо компенсації витрат за тимчасове розміщення ВПО та інше.
Детально обговорили питання щодо завершення опалювального сезону в місті. За попередніми прогнозами синоптиків, весна цього року буде холодною. У зв’язку з ще можливим похолоданням у березні, дата завершення опалювального періоду буде залежати від температури зовнішнього повітря.
По завершенню апаратної наради керівництвом міста було надано ряд доручень до виконання.

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.