27 січня Федерація футболу Біляївського району підвела підсумки за 2016 рік. Представники м.Теплодару теж отримували нагороди. Футбольна команда міста зайняла друге місце (перша ліга) і нагороджена Кубком, а футболісти – грамотами та срібними медалями. Приз найкращого захисника чемпіонату отримав наш Артур Ксюк. Теплодарці отримали ще один Кубок – за перемогу в турнірі «Закриття сезону – 2016».

     Щиро вітаємо Федерацію футболу м.Теплодар (Президент – С.П.Тарабіцин) і футбольну команду міста (граючий тренер Дмитро Штемпель) з високими спортивними результатами в 2016 році!

     А тим часом завершилось перше коло відкритого зимового чемпіонату  Біляївського району, що проводиться на міському стадіоні Теплодару.

         Теплодарці прагнуть попасти у призову трійку. Поки що їм це вдається робити.  Після двох стартових нічиїх і перемоги над командою с.Майори, свою переможну ходу вони продовжили над сусідами з «Імпульсу» (с.Мирне) – 5:1. Голи на свій рахунок записали Владислав Романюк, Павло Кожухов і хет-трік від Олександра Твердохліба. Далі наші футболісти були сильнішими за «Старт» (с.Опитне) – 3:1. Тут відзначились тезки Олександри Твердохліб і Пашкевич та Владислав Романюк. В принциповому протистоянні з лідером – командою «Дружба народів» (с.Яськи) теплодарці здобули чергову перемогу – четверту поспіль. Наш кращий бомбардир Олександр Твердохліб відзначився дублем – 2:0. Проте наступна гра з літнім чемпіоном Біляївщини командою«Чайка» (с.Х.Балка)   не «пішла» – 0:3. Все ще попереду.  

       І наостанок кілька слів за юнацький футбол.

        В зимовому чемпіонаті Біляївського району серед юнаків 2000-2002р.н. з міні-футболу фортуна  явно відвернулася від  теплодарців. З восьми команд зайняти четверте місце – не погано, але за підбором гравців і за змістом гри мали б бути у призовій трійці.

          У зональному чемпіонаті Одеської області з міні-футболу серед вихованців ДЮСШ  2002-2003р.н. і 2004-2005р.н. перед командами ставились різні цілі. Молодші вперше у житті грали в офіційному змаганні такого рангу і чекати від них звитяг зарано. А от старші зіграли в останньому турі вдало, перегравши 4:2 ровесників з м.Біляївки і зігравши внічию 2:2 зі збірною Біляївського району, і засвідчили, що потенціал для спортивного росту є. Склад команди: Іван Воробйов, Марк Мариніч, Владислав Михайліченко, Денис Короленко, Максим Кривий, Кирило Романов, Владислав Цельник і Наміг Алієв. Найкращий воротар турніру – наш Іван Воробйов.   

        Вболіваймо за теплодарський футбол разом! 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.