№259-VIII Про втрату чинності рішення Теплодарської міської ради Одеського району Одеської області №238-VIII від 30 червня 2022 року «Про відтермінування виконання рішення Теплодарської міської ради Одеського району Одеської області №226-VIII від 28 квітня 2022 року»

У К Р А Ї Н А 

ТЕПЛОДАРСЬКА МІСЬКА РАДА ОДЕСЬКОГО РАЙОНУ

ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 Р І Ш Е Н Н Я

 

 

14 жовтня 2022р.                                                                                №259-VIII

 

Про втрату чинності рішення Теплодарської міської

ради Одеського району  Одеської області №238-VIII

від 30 червня 2022 року «Про відтермінування виконання

рішення Теплодарської міської ради Одеського району 

Одеської області №226-VIII від 28 квітня 2022 року» 

Відповідно статей 25, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», та в зв’язку з  нагальною потребою  населення в соціальних послугах  Теплодарська міська рада Одеського району Одеської області

 ВИРІШИЛА: 

  1. Вважати таким, що втратило чинність рішення Теплодарської міської ради Одеського району Одеської області №238-VIII від 30 червня 2022 року «Про відтермінування виконання рішення Теплодарської міської ради Одеського району Одеської області №226-VIII від 28 квітня 2022 року».
  2. Міському голові м.Теплодар Олександру ЧУЙКУ до 01 грудня 2022 року надіслати Маяківському сільському голові Віктору ДЯЧЕНКУ пропозицію про початок переговорів з питань організації співробітництва та забезпечити утворення комісії для підготовки проекту договору про співробітництво територіальних громад.
  3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії:

– з питань депутатської діяльності, етики, законності та антикорупційної політики, конфлікту інтересів, правопорядку, соціального захисту населення та  у справах дітей;

– з питань фінансово-економічних питань, бюджету, інвестицій, комунальної власності та підтримки підприємницької діяльності, торгівлі.

 

 

Міський голова                                                                            Олександр ЧУЙКО