№218-VII Про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності Біляївського ВП ГУНП в Одеській області на території м. Теплодар за 2016 рік

26 січня 2017р.                                                                                        №218-VII

 

Про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони

громадського порядку та результати діяльності

Біляївського ВП ГУНП в Одеській області на території м. Теплодар за 2016 рік

 

 

         Відповідно до п.40 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, ст.9 Закону України “Про Національну поліцію”, заслухавши інформацію старшого уповноваженого кримінальної поліції Біляївського ВП ГУНП в Одеській області, майора поліції Вариводи В.В. про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності Біляївського ВП ГУНП в Одеській області на території м. Теплодар за 2016 рік, Теплодарська міська рада Одеської області

 

 

ВИРІШИЛА:

1.Інформацію старшого уповноваженого кримінальної поліції Біляївського ВП ГУНП в Одеській області, майора поліції Вариводи В.В. про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності Біляївського ВП ГУНП в Одеській області на території м. Теплодар за 2016 рік, прийняти  до відома.

2.Рекомендувати Біляївському ВП ГУНП в Одеській області в подальшому посилити на території м.Теплодар роботу у сфері протидії злочинності та охорони громадського порядку.

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на комісію з питань депутатської діяльності, етики, законності, правопорядку та соціального захисту населення.

 

Міський голова                                                                                   М.В.Жовнір