Сьогодні, 12 жовтня   2021 року, під керівництвом  міського голови Олександра Чуйка та за участю членів виконавчого  комітету відбулось чергове засідання виконавчого комітету Теплодарської міської ради.

Перш за все, членами виконавчого комітету було  розглянуто питання про початок опалювального сезону 2021-2022р.р. у м.Теплодар, згідно якого, при умові встановлення середньодобової температури +8°С протягом 3-х діб опалювальний сезон в місті розпочнеться з 1 листопада 2021р.  Міський голова наголосив, що для успішного початку опалювального сезону необхідно терміново жителям міста погасити свою  заборгованість за послугу теплопостачання. Наразі сума заборгованості населення  складає понад 10 млн.грн., а  боржники, у яких існує сума боргу  більше ніж 20 тис.грн. найближчим часом будуть оприлюдненні в соціальних мережах.

Також, на засіданні було розглянуто питання про затвердження схеми розміщення дорожніх знаків  3.3 «Рух вантажних автомобілів заборонено» в місті Теплодар. Члени виконавчого комітету вирішили заборонити рух вантажних автомобілів і составів транспортних засобів з дозволеною максимальною масою понад 3,5 т, а також тракторів, самохідних машин і механізмів у м.Теплодар шляхом встановлення дорожніх знаків (3.3 «Рух вантажних автомобілів заборонено») по вул.Рибачя (при повороті на вул.Рибачя зі сторони с.Мирне) та по вул.Зовнішній (перед поворотом на пр-т Енергетиків).

Під час засідання членами виконавчого комітету також були  розглянуті та підтримані питання  про затвердження контингенту учнів Теплодарської дитячої музичної школи на 2021-2022 навчальний рік,  питання житлово-побутового характеру, квартирного обліку та питання, які стосувалися захисту прав дітей.

В завершенні засідання, міський голова Олександр Чуйко  виніс пропозицію на розгляд членів комітету,  аби ярмарок, який  запланований  на суботу 16 жовтня, через ймовірну дощову погоду, перенести на наступну неділю 24 жовтня 2021 року. Пропозиція була підтримана, про що додатково буде повідомлено на офіційному сайті.

 

Залишити відповідь

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.